ADANA / SEYHAN - Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

ÖĞRENCİLERİMİZ ORYANTİRİNG B GENÇ KIZ OKUL SPORLARI İL İKİNCİSİ

Şbt

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN "HAYDİ ANASYA EL ELE" KONULU PROJE

Şbt

2024 PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI" BAŞVURULARI 13 ŞUBAT - 01 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR

TEKNOFEST 2024'e Hazırlanıyoruz..

Ara

'ANASYA OKUYOR ' KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Ara

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı Veli Toplantısı 6 Aralık 2023 (Çarşamba) günü saat 15. 40 'ta okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Bütün velilerimiz davetlidir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü etkinliğı kapsamında Adana Valiliğinin düzenlemiş olduğu Öğretmen Hatıra Ormanı Fidan Dikimi etkinliğine katıldık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında yapılan Resim Yarışmasına katılan eserler ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Sergisi Açtık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 . yılı kutlaması kapsamında hafta boyu etkinlikler ve yarışmalar Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 100 . yılı kutlaması kapsamında hafta boyu etkinlikler ve yarışmalar yaparak öğrencilerimizin geniş katılımı ile Ulu Önder Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.