ADANA / SEYHAN - Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi

Gürselpaşa Mahallesi 75717 Sokak No 1 SEYHAN / ADANA
Vizyon
Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Öncelikli olarak misyonumuz: Vatanına, milletine, devletine sadık öğrenciler yetiştirmektidr. Bu doğrultuda çalışkan, dürüst, güvenilir, yenilikçi öğrenciler yetiştirmek en önemli amacımızdır. Öğrencilerimizin katıldıkları her ortamda övgü ile bahsedilen, çağdaş, bilimsel düşünen, çevre ile barışık Atatürkçü düşünceye sahip bireyler olmasını amaçlamaktayız. Seyhan ilçesinde ve ilimiz genelinde sosyal, kültürel ve sportif alanlarda okulumuzdan söz ettirmek.
Ders Başlama: 08:20 Ders Bitiş: 15:30
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Okulumuza çarşı merkezinden ulaşmak için YEŞİLEVLER 5 numaralı dolmuş, BELEDİYE 161 vasıtaları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Çeşitli semtlere hizmet veren anlaşmalı servis şirketi bulunmaktadır.
Gürselpaşa Mahallesi Kıyıboyu
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şehir merkezinde yer alan okulumuz adana çarşı merkezi denilen Dörtyol mevkiine 6 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Voleybol, futbol, masa tenisi alanlarında takımlarımız ve sportif etkinliklerimiz vardır. Ayrıca diğer dallarda da etkinlikler düzenlenmektedir.
Tubitak Bilim Fuarında tanıtım yapılmaktadır.